Butiken Hjälpen

För att kunna hjälpa människor i Rumänien och Kosovo har vi en second-hand butik. Behållningen av försäljningen i Butiken och caféet blir till hjälp för behövande människor.
Butiken ligger på Grännavägen 29 mitt i Ölmstad, vid busshållplatsen.

Välkommen att handla. Kolla på Hjälpen först innan du köper nytt i butik.

Vi har också ett café som är mötesplats för bygdens folk. Hembakt go´fika.

Du är välkommen att lämna grejor när butiken är öppen. Vi förutsätter att det vi får är helt och rent. Av det som vi får in går en del till second-handbutiken, en del skickas till second-hand i Rumänien och en del blir direkt bistånd.

SENASTE NYTT:

Vid nyår avslutade Lina sin anställning efter en intensiv höst där  hon gett massor av glädje och energi samt rekryterat flera nya volontärer. Tack Lina för din insats och Guds välsignelse i din fortsatta verksamhet.

NY BUTIKSANSVARIG FRÅN 15 AUGUSTI 2019.

Välkommen Lina Thoursie som tar över ansvaret för butiken  med allt vad det innebär.

Lina kommer från Ölmstad, är egen företagare och känner väl till Rumänienhjälpens verksamhet. Hon har ett brinnande missionsintresse. Det är hennes avsikt att utveckla Butiken Hjälpen både som mötesplats i Ölmstad och som en intressant och spännande butik.

Undrar du vad vi tar emot eller vill lämna större saker kan du kontakt oss  Margareta Wennerberg 070-4380582 eller Arnold Sigonius 070-2552492.

Öppettider:
Helgfria Onsdagar kl. 16-19
Helgfria Lördagar kl. 14-17

Ingen kan hjälpa alla, alla kan hjälpa någon.